Verkoopvoorwaarden

Keramiek Atelier Marjoke de Heer is een Nederlands geregistreerd bedrijf sinds 1993.

LEVERING EN RETOUR
Elke bestelling pak ik zorgvuldig in vanuit mijn atelier in Amsterdam en verzend het via POST.NL. Uw bestelling moet binnen 3 – 5 werkdagen binnen NL & Europa en 7 – 14 dagen naar de rest van de wereld aankomen.

Alle bestellingen worden verzonden binnen 1 werkweek nadat ze zijn geplaatst, tenzij door mij gemeld.

Douane- of invoerrechten: als uw land van levering douane- of invoerrechten in rekening brengt, moet u deze kosten betalen. We hebben geen controle over de kosten en het douanebeleid verschilt sterk van land tot land. Als u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw lokale douanekantoor voor informatie.

Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren als deze niet is verzonden, neem gewoon contact met mij op en ik zal u helpen.

Als uw bestelling is verzonden, moet u de producten retourneren om een ​​terugbetaling te ontvangen. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

U kunt uw pakket op uw werkadres laten bezorgen als dit u uitkomt. Dit moet gewoon als afleveradres worden vermeld.

Houdt er rekening mee dat het niet mogelijk is om te bezorgen in een postbus.

TERUGSTUURBELEID
Als u niet helemaal tevreden bent met uw keramiek, neem dan eerst contact met mij op en retourneer het ongebruikte product (en) in de originele, ongebroken verpakking met alle bijgevoegde documenten binnen 14 dagen na ontvangst voor terugbetaling. De verpakking mag niet kapot zijn of op enige andere manier beschadigd zijn – het product ook niet. Anders is restitutie niet mogelijk.

Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd, ik zal alleen de artikelkosten terugbetalen. U bent verantwoordelijk voor de goederen en alle verzendkosten terug naar ons.