Handgemaakte keramiek in Amsterdam Noord

Aan de rand van Amsterdam Noord, vlakbij het karakteristieke, typisch Nederlandse platteland van Waterland heb ik samen met mijn man André een dijkhuis met geweldige tuin waar ik woon en werk. ‘From kiln to shop’ : alle keramiek gaat exclusief en rechtstreeks vanuit mijn atelier onderdijks naar de galerie / winkel bovendijks.

U kunt onze galerie / winkel bezoeken (free parking)

Openingstijden
Zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur
Zondag van 11.00 tot 18.00
En op afspraak.

Heb je een gerichte wens? Neem contact met me op en dan overleggen we hoe & wat.

AANPASSINGEN GEDURENDE CORONA TIJD

Help je ons mee om gezond te blijven?
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden 1.5 meter afstand van elkaar.
Bij binnenkomst kan je je handen wassen en daarna een watertje tappen.
Betalingen het liefst per pin.

Webshop

Naast de fysieke winkel hebben we ook een webshop. We bieden gratis verzendservice binnen Nederland.

Volg me op Instagram voor nieuwe product updates!