Handgemaakte keramiek in Amsterdam Noord

Aan de rand van Amsterdam Noord, vlakbij het karakteristieke, typisch Nederlandse platteland van Waterland heb ik samen met mijn man André een dijkhuis met geweldige tuin waar ik woon en werk. ‘From kiln to shop’ : alle keramiek gaat exclusief en rechtstreeks vanuit mijn atelier onderdijks naar de galerie / winkel bovendijks.

 

U kunt onze galerie / winkel  (liefst op afspraak)  bezoeken (free parking) 

Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Of maak een afspraak voor  een ander moment in de week. 

Heb je een gerichte wens? Neem contact met me op en dan overleggen we hoe, wat en wanneer.

AANPASSINGEN GEDURENDE CORONA TIJD

Neem gerust contact met me op voor vragen en/of wensen, we kunnen altijd veilig en volgens de richtlijnen & geldende regels wat afspreken.

En natuurlijk … neem een kijkje in onze webshop! Product updates geef ik via mijn  Instagram feed & stories of neem regelmatig even een kijkje in de webshop. We bezorgen gratis in NL (en af en toe kunnen we ook in overleg zelf bezorgen)

Webshop

Naast de fysieke winkel hebben we ook een webshop. We bieden gratis verzendservice binnen Nederland.

Volg me op Instagram voor nieuwe product updates!