Servies voor het kookboek INDOROCK

Servies voor het kookboek INDOROCK - Marjoke de Heer Keramiek Atelier

Toen ik  begreep dat chef Vanja van der Leeden en haar man fotograaf Remko Kraaijeveld een nieuw Indonesisch kookboek gingen maken was ik gelijk in om hier het servies voor te maken. Voor hun kookboek INDOROCK heb ik een speciale collectie  gemaakt, allemaal ‘one-of-a-kinds’ en geschikt om heerlijk de recepten uit het boek op te serveren. En … Indorock is gekozen tot Gouden Kookboek 2019 !

Vanja van der Leeden en haar man/fotograaf Remko Kraaijeveld kwamen op mijn pad en er was gelijk een klik. Ze zijn niet alleen heel fijne mensen, maar maken prachtig werk samen.  Zij is zijn muze en kookt en schrijft als geen ander en hij vat haar talent in pixels, messcherp en vol passie waardoor het beeld gelijk je zintuigen prikkelt !

Geïnspireerd op foto’s die zij tijdens hun reis in Indonesië maakten en mijn eigen reis ooit daar naar toe, is heel organisch het servies voor INDOROCK ontstaan

En wat een verrassing …. blz. 317 sta ik zelf ook ! Natuurlijk de portretfoto gemaakt door Remko Kraaijeveld en top tekst die me doet stralen van  Vanja van der Leeden ! Wat een eer ! Niet alleen voor mij, maar ook voor het vak van de potterbakker/keramist ! Dank je Vanja en Remko en selemat makan !